Personeel nodig? Rooi Werkt denkt met u mee.

De arbeidsmarkt zit op slot. Ook in Meierijstad is veel vraag naar personeel en weinig aanbod. Het aantrekken van personeel is een lastige en tijdrovende klus. Het vraagt om creativiteit. Soms is het nodig om je organisatie en functies eens met andere ogen te bekijken. Soms kunnen kandidaten die niet helemaal voldoen aan het profiel een antwoord zijn. Soms kan coaching of scholing van zittend personeel soelaas bieden. Een oplossing is altijd maatwerk. De stichting Rooi Werkt zet zich ervoor in om samen met u die oplossing te vinden.

Heeft u vragen over het aantrekken van personeel?

Rooi Werkt zet zich sinds 2014 in om werkgevers en mensen die (langdurig) werkloos zijn aan elkaar te koppelen. Dit doen we op lokaal niveau, in Meierijstad. Wij kunnen de werving en selectie van u overnemen. Zo bespaart u veel tijd en geld. Wij hebben goede, gemotiveerde lokale kandidaten in ons bestand, dus de lijnen zijn kort. We werken snel en leveren altijd maatwerk.  

Om succesvol te kunnen zijn brengen we eerst een bezoek aan uw bedrijf. Zo weten we hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Als we geen geschikte kandidaten in ons bestand hebben zoeken wij via diverse andere kanalen verder.
Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij het aanvragen van proefplaatsingen en subsidieregelingen. Het is vaak mogelijk om een kandidaat enkele weken op proef te laten werken, zonder salaris, met behoud van uitkering. Het is dan wel de bedoeling dat, bij gebleken geschiktheid, de kandidaat na deze proefplaatsing een arbeidsovereenkomst krijgt. Dat mag ook voor bepaalde tijd zijn.

U kunt vrijblijvend een beroep doen op onze creativiteit. We komen graag bij u langs om uw situatie en uw vraag te bespreken. We denken oplossingsgericht met u mee. We zijn vertrouwd met zaken als jobcarving, duurzame inzetbaarheid, sociaal ondernemerschap, doelgroepenbeleid, jobcoaching, loopbaancoaching, detachering enz.

Rooi Werkt is een initiatief van de ondernemersvereniging BtB en wordt gesubsidieerd door de gemeente Meierijstad. De stichting wordt ‘gedragen’ door enthousiaste professionals. Voor onze inzet vragen wij aan ondernemers een bescheiden bijdrage bij een succesvolle plaatsing.

Wilt u eens sparren met lokale adviseurs die de arbeidsmarkt en de regelgeving kennen, en creatief met u meedenken? Bel: 06 5425 6055 (Corrie Haenen).  

 

© Rooi Werkt / TekstBalk Redactiebureau        Foto's Ellis Rijkers        Disclaimer

Web development by Fruitcake