Einde Rooi Werkt

juli 2020

Het bestuur van de stichting Rooi Werkt heeft besloten dat Rooi Werkt haar werkzaamheden beëindigt. De stichting zal opgeheven worden. Rooi Werkt zal vanaf heden geen bemiddelingswerkzaamheden meer uitvoeren en niet meer op zoek gaan naar een match tussen ondernemers en kandidaten.

We kijken met veel voldoening en trots terug op de afgelopen jaren. We zijn er trots op dat we sinds 2014 enkele honderden kandidaten hebben kunnen bemiddelen naar werk dan wel kunnen begeleiden bij hun zoektocht naar werk. We zijn blij dat we ettelijke tientallen ondernemers concreet hebben kunnen helpen bij hun vraag naar personeel.
In de afgelopen periode echter, eerst in een uiterst krappe arbeidsmarkt en nu tijdens de coronacrisis, was het voor Rooi Werkt moeilijk om het verschil te kunnen maken. Door de grote onzekerheden over de arbeidsmarkt in de toekomst, gekoppeld aan de beperkte financiële bewegingsruimte van de stichting, ziet het bestuur van Rooi Werkt zich nu genoodzaakt de activiteiten van de stichting te beëindigen.

Graag willen wij alle ondernemers, kandidaten en relaties bedanken voor de fijne samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
bestuur en projectgroep Rooi Werkt,

Martha School
Ad van Acht
René Dekkers

Hanny Brok
Corrie Haenen
Elske Huijbers
Elli de Rijk

© Rooi Werkt / TekstBalk Redactiebureau        Foto's Ellis Rijkers        Disclaimer

Web development by Fruitcake