Een event voor werkgevers en werkzoekenden op woensdagavond 31 oktober. Kom je ook?

Op woensdag 31 oktober organiseren Rooi Werkt en Werkgeversservicepunt (WSPNOB) in het Bestuurscentrum van de gemeente Meierijstad een event voor werkgevers én werkzoekenden met als thema: Hoe om te gaan met de huidige arbeidsmarktkrapte?

Tijdens dit event helpen wij werkgevers bij het invullen van hun vacatures. En werkzoekenden helpen we bij het  vinden van een baan.

Voor zowel werkgevers als werkzoekenden verzorgen wij een inhoudelijk programma. Daarnaast is er uiteraard voldoende ruimte om te netwerken! De opening wordt verzorgd door Burgemeester van Rooij (o.v.) opgevolgd door een plenaire sessie met tips en praktijkvoorbeelden van werkgevers, geleid door Arthur Frieser van Tijd voor Andersom.

Na de opening en de plenaire sessie hebben wij een apart programma samengesteld voor werkgevers en werkzoekenden. Dat ziet er als volgt uit:

Voor werkgevers:
• “Van goede wil zijn is niet genoeg” Waar dien ik op te letten bij het aannemen van een statushouder? Door Natalie Figueroa Perez van VluchtelingenWerk Zuid-Nederland.
• “Iedereen mag meedoen” Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door ‘Brabants Beste’ Eric Riegen van Barry Emons.
• “De beste manier om minder personeel te hoeven aannemen is om het huidige optimaal in te zetten” Aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Door Cristel van de Ven van FactorVijf.

Voor werkzoekenden:>
• Val op bij werkgevers met je videopresentatie! Je krijgt voorlichting over de website Talent uit Noordoost-Brabant. Als je een uitkering ontvangt kan je in aanmerking komen voor een waardebon waarmee jij gratis je videopresentatie kan opnemen.
• Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt? Er zijn veel (betaalde) opleidingsmogelijkheden met baangarantie. Door Hans Richters van het Loket Leren en Werken.
• Welkom bij H!VE. Hier ben jij de baas. Een loopbaancoach komt uitleg geven over dit gratis loopbaanplatform (o.v.).

 Wil je het event bijwonen? Aanmelden kan via deze link.

We zien je graag verschijnen op woensdag 31 oktober!

Met vriendelijk groet,


Projectteam van Rooi Werkt,
Corrie, Elli, Elske, Hanny

© Rooi Werkt / TekstBalk Redactiebureau        Foto's Ellis Rijkers        Disclaimer

Web development by Fruitcake